Godaste kladdkakan

Alla älskar väl kladdkaka och recept på den godaste kladdkakan letar man ju ihjäl sig efter men nu kan du sluta leta. Här är den bästa av de bästa om du frågar mig, det är den gooooodaste kladdisen du kan tänka dig. MUMS!!!

Det här behöver du för att baka kladdkaka :

3 ägg
3 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4- 5 msk kakao
2 dl vetemjöl
150 gram smält smör
1 burk med karamelliserad mjölk
( eller kondenserad sötad mjölk som kokat i tre timmar )

Topping : Rice crispies + 120 gram mjölkchoklad

Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.  Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna, och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Man vispar inte kladdkakesmet då kan det bli för mycket luft i och den kan bli torr. Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter,   Börja med att breda på ut hälften av kladdkakesmeten  i den, och  klicka ut kola-krämen i smeten och toppa sist med resten kladdkakesmeten.
Ställ in i ugnen i cirka 20-30 minuter. Den ska fortfarande vara lite lös i mitten – den stannar till sig i kylskåpet.
Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner ett par dl Rice Crispies och bred över den krispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt fram till servering.

Smaklig spis!

Recept och bild är hämtat från Jennys matblogg.